سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

پرسپولیس قرارداد آل‌کثیر را فسخ می‌کند؟

سهمیه لیگ برتری باشگاه پرسپولیس تکمیل شده و در صورتی که این باشگاه بخواهد بازیکن لیگ برتری جدیدی جذب کند باید قرارداد یکی از بازیکنان جدید خود را فسخ کند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۲ - ۲۱ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 11
کد خبر: ۶۶۳۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ پس از تایید محرومیت عیسی آل کثیر توسط کنفدراسیون فوتبال آسیا مدیران باشگاه پرسپولیس به فکر جذب مهاجم جدیدی افتادند تا مشکلات تیم در خط حمله برطرف شود اما از آنجای که سهمیه جذب 7 بازیکن لیگ برتری توسط پرسپولیس تکمیل شده حالا این باشگاه یا باید از لیگ یک بازیکن جذب کند و یا به دنبال استخدام بازیکن ایرانی شاغل در خارج از کشور باشد.

 

البته راه دیگری هم برای سرخ‌ها وجود دارد که با توجه به هزینه‌های بالا احتمالا این راه میسر نخواهد بود. چرا که پرسپولیس باید به صورت قرضی از یکی از باشگاه‌های لیگ برتری مهاجم مدنظرش را جذب کند که در این صورت علاوه بر پرداخت حقوق این بازیکن باید پولی هم به باشگاه اصلی‌اش بپردازد.

 

در همین رابطه فریبرز محمودزاده مسئول نقل و انتقالات سازمان لیگ فوتبال گفت: هر تیم لیگ برتری می‌تواند در فصل نقل و انتقالات بازیکنان مدنظرش را جذب کند اما باید سقف جدب ۷ بازیکن لیگ برتری را رعایت کند.

 

او در پاسخ به این سوال که حالا که پرسپولیس سهمیه‌ لیگ برتری‌اش تکمیل شده آیا با خارج کردن نام عیسی آل کثیر از لیست می‌تواند بازیکن لیگ برتری جدیدی جذب کند گفت: خارج کردن از لیست معنای ندارد اگر باشگاهی سهمیه لیگ برتری‌اش تکمیل شود اگر در موعد نقل و انتقالات باشیم می‌تواند قراردادی یکی از بازیکنان جدید خود را توافقی و به صورت دو طرفه فسخ کند و به جای آن بازیکن جدید جذب کند.

 

این اظهارات فریبرز محمودزاده نشان می‌دهد پرسپولیسی‌ها تنها با فسخ دو طرفه قرارداد عیسی آل کثیر این امکان را خواهند داشت که به جای این بازیکن از تیم‌های لیگ برتری بازیکن جدید به خدمت بگیرند.

 

براساس حکم کمیته انضباطی کنفدراسیون فوتبال آسیا عیسی آل کثیر به خاطر خوشحالی پس از گل در دیدار تیمش برابر پاختاکور ازبکستان شش ماه از هر گونه فعالیت فوتبالی محروم است.

منبع: ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار